Jag tror på

De flesta av oss står för nära vår ”rumskompis i huvudet” för att vara objektiva, för att helt och fullt kunna inse vilken makt den har över oss. -  Pam Grout 

Tankar är malande och evigt prat som berättar saker för dig så de passar in i din egen personliga historia.
Tankar är uppdiktade för att berätta saker för dig om vad som händer och analyserar och delar upp så det passar in i din egen personliga historia. De skapar ett filter som är verklighet.

Det kan vara provocerande att de inte betyder något att det är bara är meningslöst mentalt brus i vår hjärna som filtrerar vår verklighet.
Oavsett om de är trevliga, negativa , positiva eller kärleksfulla.
Spelar ingen roll om tankarna förmedlat visdom till oss eller att vi ska ta till flykt, vara lata eller något annat.
Tankar gör som vi säger och vi är sysselsatta dygnet runt. Tankarnas uppgift är att distrahera och förvirra oss.
Tankar håller oss kvar i gamla program som är kontrollerande och som hindrar oss från de vi är. Därav är du mer  och än du tror och anar, 
Verklig frihet kommer när du tillåter dig att gå bortom tankarna.
Önskar er alla allt gott och modet av att släppa det som begränsar er och tillåta er Vara för mer glädje och  kärlek till allt.
/Jenny Lindgren

Jag vill förmedla till dig

Livets äventyr handlar om att möta sanningen som är en radikal personlig insikt och du måste komma dit hän.
Kunskap är säkert och sökandet efter personligt vetande mycket riskfyllt. Ett äventyr fyllt med faror och risker fast jag kan garantera dig att du kommer att växa i detta sökandet.
Med ett barns tillit, oskuldsfullhet, öppenhet och sårbarhet kan allt i tillvaron bli det största äventyret.
Osäkerhet är det enda sättet att växa, att stå ansikte mot ansikte mot faran och anta den utmaningen är det enda sättet att växa på.
Säger ZEN

Be You och Believe Yourself är betydligt lättare att säga än att göra. Vi lever genom andras, omgivningens speglingar och uppfattningar av oss så vi missar vårt sanna jag och vet inte riktigt vad det är förrän vi börjar utveckla vår själ och ande.  Präglingar, mönster och felaktiga uppfattningar tar tid att lösgöra sig från fast det går med hjälp av modet och finna kraften man är född med.
Vi är inte medvetna om att vi är omedvetna. Att komma i kontakt med sig själv bortom det mainfesterade är så STORT att man blir bländad. Och att kunna se och möta andra själ till själ är den vackraste närvaro som finns. Vi blir vakna i vårt eget LevAnde liv !