Om mig

Jenny Lindgren Jenny Lindgren

De största frågorna är
Vem är jag ?
Vad är verkligt ? 
Vad är kärlek ? 

Jag är LevAnde energi som är föränderlig och flödande i en fysisk kropp, precis som du. 
För mig är det livsviktigt att hjälpa kvinnor att återknyta kontakten med sig själv på djupare nivåer för att  inte överge sig själv. Vilket vi alla har mindre lätt för då vi har våra mönster, präglingar och föreställningar som omedvetet binder oss samman från då tid som påverkar oss i nutid. Jag berörs och beundras av modiga klienter.
 

Sedan vi föddes har vi blivit matade med information från de vi växte upp med och andra i vår omgivning.
Det andra berättar för oss blir det vi tror vi på och skapar en sanning. Och vår sanning som vi tror på är det vi hörde. Omedvetet är det så och detta påverkar oss på flera sätt i vardagen både i mötet med oss själva och varandra.
Vad lite vi egentligen vet om oss själva och varandra ? Vad är verkligt ?
Många lever ändå som om vi vet och kanske tror sig veta. Människor är så mycket mer än vi tror och anar.
Önskar er alla allt gott och modet av att släppa det som begränsar er och tillåta er att Vara för mer glädje och kärlek till allt.
/ Jenny

©GalleRita Marita Lindgren ©GalleRita Marita Lindgren

Jag är till min LevAnde natur jordelementet. Energin i jord är centrering, den när och ger. I ett balanserat tillstånd är den närande moderjord omhändertagande, vårdande, trygg, nöjd och empatisk. Stödjande och tolerant med fokusering på familj och vänner. Föredrar bekvämligheten på jorden.
Symbolen för LevAnde är den jordande närande kvinnan som ger. Hon föder inte bara liv utan också insikter.  Treenigheten och tvåsamheten finns med.

Hon är LevAnde och StålAnde precis som hon är med alla sina ljusa sidor och skuggor.  

Ord ligger mig varmt om hjärtat. Allt vi tänker säger och gör är NärAnde för oss. Vår livskraft, vitalitet och utstrålning påverkas NärAnde av det vi tänker, säger och gör. Så bli medveten för att kunna välja rätt näring som hjälper och stärker. Vi påverkar även varandra omedvetet med det vi tänker, säger och gör. Vi behöver därför  medvetnadegöra insikter, nå djupare nivåer av oss själva och ta ansvar.  Våga se, möta och erkänna alla våra ljusa och mörka skuggsidor med medkänsla.

Jag har ett kreativt sinne som hittar lösningar. Reflekterar mycket och är innkännande. Inspireras lätt och måste sålla och vara noga med vad jag väljer för att det inte ska bli rörigt i min energi, det som är jag. Jag går hela tiden tillbaka till mig själv och mina 4 egna ledord, medveten, insikt, fokus och att göra.
Jag tycker om inre  utveckling som ger ökad självkännedom och har behov av variation och utmaningar och går emot dem med skräck blandad förtjusning. Utan den drivkraften upplever jag att det blir för långtråkigt. Jag tycker om att bara vara i nuet där klarheten och inre frid bor. Jag är troende fast inte religiös !

Mina intressen - Mitt arbete

Att ha en känsla och intresse för det man gör är engagemang och något som är viktigt för mig.
Jag utvecklas och  upplever alltid nya saker i mitt arbete som MDT terapeut.
Sedan 2008 går jag regelbundet på MDT behandlingar som berör min själ varsamt. Det tar mig vidare, djupare och bortom sinne kropp själ och emotionellt. Jag återknyter kontakten med mig själv på djupare nivåer och känner min inre "Glow" som är närvaron och kärleken i mig själv.

I MDT används terapeutens alla sinnen ihop med olika tekniker och är en fantastisk kombination av intuition, healing och kinesisk medicin. Man behöver inte veta vad och känna att man behöver prata i en behandling. Det är verksamt och når djupare nivåer. Därför gick jag yrkesutbildningen till MDT terapeut.

Kurser och utbildningar:

  •  Påbörjad Teraput utbildning hos SSEAH för Jörgen Sundvall 2020 till Hypnosteraput, Hypnoanalytiker och Regressionsteraput. 
  • Mentorskap Shine Your light sisterhood 18/19 år för Carolina Gårdheim Kreativ Insikt
  • Skuggarbete - Kraften inom dig. Pågående och gått del  2 av 3 med Agneta Orlå
  • MDT teraput 2 år i Borlänge The School of Multidimensional treatment, lärare Ann-Charlotte "Lotta" Löfdahl samt vidare utbildning inom yrket.
  • Motiverandesamtal MI 7,5 hp Högskolan Dalarna för Ulf Kassfeldt och Jennie Winter.
  • Intro KBT 7,5 hp på Högskolan Dalarna för Jennie Winter
  • Påverka genom coachning hos Arbetshälsa AB i Falun för Micke Wilen och Ulf Lindgren 2 år
  • Massage, grundkurs i svensk klassisk massage hos MT utveckling i Falun.
  • Reiki 1 och 2, 2 gånger
  • Undersköterske utbildning 3 år

Kurser och tränings cirklar i inre utveckling, självkännedom, medvetenhet och meditation hos:

Beröringskällan AB - Ann-Charlotte Lotta Löfdahl. Bodytreatment- Helena Dahlberg.
Speak of spirit- Mia Ottosson. SS Engelen AB Helena Vestin och Marjaana Hellberg för bla. Colin Bates, Chris Drew, Simone Key och Jan Oleby. Agnets Orlå Skuggarbete för kraften inut. 

Syfte

Att stödja, stärka och lyfta dig, för att du ska ha modet att hitta din skaparkraft och kunna följa dina behov.

Intention

Att vara en lyhörd och inkännande MDT terapeut med hjärta och själ. Ha närvaro och hålla utrymmet öppet.

Hur

Genom att reflektera och observera. Med fokus och hålla utrymmet öppet och vara en neutral länk. Att medvetet se och reflektera över mig själv utifrån för djupare insikt hos mig och se dig jag möter i behandling. Att växa genom möten och få input från andra. Följa det som ger mig glädje, inspiration och passion. Att inte begränsa mig utan fortsätta variera för att skapa mera.