The Shadow effect av Deepak Chopra, Debbie Ford och Marianne Williamsson
I denna banbrytande och interaktiva filmupplevelse leds du genom åtta transformerande övningar för att avslöja och omfamna det som har dolts i mörkret och som håller dig tillbaka från att kliva in din största dröm. Låt Debbie Ford lyfta av din slöja med skuggor, och frigöra din sanna potential. Hitta inspiration och mod genom kraften som finns gömd inom dig.
Filmen ‘The Shadow Effect’ (skuggeffekten) består av 2 filmer. Du börjar att titta på film 1 för att få ökad förståelse för vad ‘skuggeffekten’ är för något, därefter går du vidare genom att titta på film 2. Detta är samma film som film 1, men med den stora skillnaden att Debbie Ford pausar filmen och vägleder dig genom olika övningar – en interaktiv filmupplevelse.
Det är ett annorlunda, riktigt spännande och roligt sätt att utveckla dig själv på, samtidigt som du upptäcker en ny styrka inom dig själv och blir fri från ‘skuggorna’ som oftast är en bakomliggande orsak till oönskade personliga egenskaper och kan vara en av anledningarna till att du inte kommer vidare i livet. Genom att omfamna dina ‘skuggor’ lär du känna dessa och genom samma process även släppa dem. När du väl lärt känna igen dina ‘skuggor’ så är du mer observant på om någon av dessa skulle komma tillbaka in i ditt liv igen, och då har du också verktyget att inte låta det påverka dig på ett negativt sätt

Skugg- effekten Upptäck den dolda kraften i ditt sanna jag. Av Deepak Shopra, Debbie Ford och Marianne Williamsson.
Det finns en väg igenom vårt lidande och ständiga begär efter att må bättre. Denna bok är den mest hjälpsamma och effektivaste bok jag läst som jag verkligen använder mig av och det är en sån befriande varm känsla som väcks inuti. Den ger sann förståelse hur vi ska se, möta och erkänna alla våra sidor och egenskaper de som vi glömt, förträngt eller förnekat de som ligger dolt under ytan och som ständigt påverkar oss omedvetet. Det som döljer vår kraft och vår stora potential. När vi lever i mörkret lever vi i skuggan och skuggan styr vårt lidandet. Omedvetet påverkar skuggeffekten oss så vi upplever symtom av ohälsa, tappar energi i mötet med andra och när vi gör dumdristiga saker och när människan inte är vid sina sinnens fulla bruk. Det är vår skugga som fäller kommentarerna, värderar, bedömer och dömer varandra och oss själva.
Kärleken övervinner allt fast hur då ? Nu kan jag praktiskt förstå och göra för att läka mina inre dolda sår. Kropp och själ signalerar hela tiden till oss för att vi ska lyssna och förstå deras budskap om ett sår som finns oläkt. Våra symtom, positiva och negativa egenskpaer och beteenden som vi alla har tar sig en mängd olika uttryck i bettenden och kroppsliga, mentala och emotionella symtom. Vi behöver se, möta och erkänna dessa helt och sant för att de inte ska få makten och hindra och förstöra för oss från att leva det liv vi vill.  

Krama din skugga av Debbie Ford
Varför blir vi så oresonligt frustrerade och arga över en väns egoism, en arbetskamrats lättja, ett syskons högmod eller en främmande människas ohövlighet? Varför tar vi åt oss så lätt, och så mycket?

Debbie Ford menar att vi reagerar på det vi är mest rädda för, det vi döljer för oss själva - våra egna mörka sidor. Debbie Ford är expert på den mörka sidan och sprider ljus över de sidor av oss själva som vi omedvetet (eller medvetet) döljer eller förnekar - de mörka egenskaper som vi begravde medan vi lärde oss att bli "bra människor", men som kan bli en källa till styrka och glädje om vi erkänner dem och försonar oss med dem.

Genom alla de medryckande, upplysande och otroligt mänskliga berättelserna i den här boken.

Du är inte knäpp … det är din mamma diskuterar vad narcissistisk personlighetsstörning är, hur den ser ut hos olika mammor och vilka effekter den kan få. Sedan diskuteras våra olika möjligheter när det gäller fortsatt kontakt med henne och hur det påverkar oss att känna till sanningen.
Känner du dig ofta sårad och upprörd efter att ha varit i kontakt med din mamma? Är det som om du blir “någon annan” i hennes närhet? Kritiserar hon dig eller är hon oftast artig och trevlig men kan plötsligt säga något som är så elakt att du undrar om du hörde rätt?

Runt, runt vandrar dina tankar och känslor tills du tror att det måste vara något fel på dig. Men det är inte dig det är fel på. I denna bok får du verktyg för att våga se sanningen om din mamma och påbörja resan mot insikt och läkning.
En narcissistisk mamma är inte genuint nyfiken på sina barn – antingen ignorerar hon dem eller så upplever hon dem som en oskiljaktig förlängning av henne själv. Om barnen visar att de har andra behov än vad hon har kan hon bli mycket kränkt och provocerad.

Den magiska gnistan av kajsa Ingemarsson
Genom att visa att vi alla kan utvecklas och förändras, att det aldrig är för sent och att modet att gå vidare finns inom oss har Kajsa Ingemarsson förmedlat hopp, livsglädje och ibland tankeväckande utmaningar till sina läsare. Vad är kreativitet, vad är inspirationens källa och kan vi på något sätt påverka dess flöde? Detta är frågor Kajsa Ingemarsson ställer i sin nya bok.

Forskaren och författaren Sanna Ehdin Anandala var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning och boken Den självläkande människan var banbrytande när den kom. Boken tar upp kosten och livsstilen som stärker hälsan, stimulerar kropp och sinne och föryngrar! Nya forskningsrön och konkreta, praktiska råd om bland annat powermat, fetter, detox, hormoner och andning som hjälper dig att bli en självläkande människa. Sanna presenterar Happy Heart-terapin ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut och lämna smärtan bakom sig. Hon ger nycklar och råd för att skapa livet utifrån den som du är.
Läs och låt dig inspireras!