Grupper

10 weeks of creation I AM

Längtar du också efter att i gemenskap skapa mer SinnesRo och Frid inuti för att VARA?
Kraften ligger hos dig och inte i tanken.

Vill du ha ut något mer av meditation så passar detta dig.

I varje given stund vill vi kunna känna Glädje, och med det kommer både lättheten och tilliten 
Fast livet pågår och påverkar oss på en mängd olika sätt både mentalt och känslomässigt och med kroppsliga fysiska reaktioner. 
Här övar vi på att skapa mer SinnesRo och Frid inuti och öppna upp sinnet för att hjälpa oss själva att vara mer utifrån I Am. Vi är så mycket mer än det som begränsar oss från att VARA.

Vi skapar nytt inom oss genom upprepning, föreställningsförmågan och med känslor. Nya positiva, lugnande och stärkande tillstånd skapas och befästs lättare under hypnos som vi i stället blir att reagera på för mer balans i vardagen och livet som pågår. Vi använder oss utav själv hypnos och positiva suggestioner.
Jag guidar dig tillsammans med andra in i en inre avslappning med fokus och ger positiva suggestioner för välbefinnande som det undermedvetna svarar an på.
Du får övningar att göra och leva med mellan träffarna för reflektion och observation, medvetandegöra insikter och fokusera.

Vi träffas:
Kommande 2022
Vasagatan 25 i Borlänge ingång AW Friskvård 

Extra
Skulle du behöva egen hjälp med att ladda ur någon obearbetad känsla som kommer fram under dessa 10 veckor så kan du boka en tid hos mig för det med 150kr rabatt / session.
Vill du efter dessa 10 veckor gå i egen privat terapi hos mig i Hypnoanalys så får du 100kr rabatt / session på hypnoanalys terapin på det redan halverade elev priset mot ordinarie pris.

Väl mött i höst med värme 
Jenny