Hypnos och Terapi - Hypnoanalys och Regression

Välkommen

Till ditt livs viktigaste möte, mötet med dig själv. Den del utav dig själv som du på något sätt tappat kontakten med på livets väg. Den del av dig som aldrig riktigt blev sedd, lyssnad på och hörd. Vad vill din inre del av dig själv berätta för dig om dina behov och känslor? Det är dags att återknyta kontakten med dig själv på djuåare nivåer. 
All kärlek, medkänsla och omtanke till dig på din livs resa. 
Jenny

Jag hjälper modiga kvinnor att medvetnadegöra insikter och att börja läka. Genom Hypnos och terapi når vi djupare nivåer av sinne, kropp, själ och emotionellt så att du kan förändra din värld. 
Jag har vilja och engagemang att hjälpa dig  utifrån ett holistiskt synsätt och en grundfilosofi om att alla redan har de egenskaper de behöver, att själen är vår guidning och anden i oss vet.
Tillsammans skapar vi det vackraste som finns-
"Själar växer när de berörs och insikter föds".

Väl mött på en GivAnde och NärAnde terapi                     
Jenny Lindgren

om Dig

Willow Tree - Butterfly Willow Tree - Butterfly

Till mig kommer du som har en längtan av att kunna lösgöra dig på djupet från det som omedvetet påverkar och styr dig i hur du dagligen tänker, känner, reagerar och gör.
Det som hindrar och begränsar dig i ditt liv från att VARA och leva från djupet av ditt hjärta.
Dina symtom och problem kan vara klara och tydliga även diffusa och helt vanliga för dig som trots det påverkar dig i din vardag.

Tillsammans skapar vi det vackrast som finns -
Själar växer när de berörs och insikter föds. 

2021-09-05
Soul manifestation coach
2021-07-29
Nyhet

Feedback på hypnoanalys

Hypnoanalysen passar mig. För mig har det varit en läkning i mitt inre. Jenny har en vacker och lung röst så får mig att bli trygg. Den rösten skulle jag kunna höra väldigt ofta. 
Det har hjälpt mig att bli tryggare och stå upp för mig själv. Det har gått ganska fort och på några få gånger har jag kommit åt roten. Jag känner inget obehag längre. / Eva Marie 

Jag är så glad och tacksam över att jag valde att gå på Hypnoanalys hos Jenny. Hennes lugn och värme gav mig tryggheten att släppa taget och låta mig guidas till minnen och händelser som påverkat mig i mitt liv. Vilken resa jag gjort tillsammans med Dig! Ett stort TACK / Lena

Upptäckte rädslor och skamkänsla som ledde mig till mitt ursprung. Det var nog en månad sedan jag avslutade terapin och får stundtals mer genombrott hela tiden.  Jag förstår mer och mer om mig själv och mina reaktioner och det jag möter i livet. Äntligen efter alla år nådde jag detta djup som jag aldrig gjort i tidigare terapier. Efteråt upplever jag en förvandling - Själen dansar och jag känner mig fantstisk. / Linnea
 

Tack Jenny för vårens omgång ”rensa från botten så ytan kan bli klar” Det har varit omtumlande, utmanande och väldigt härligt.
Du är någon jag varmt rek till andra.
Du har en väldigt behaglig röst att lyssna till & på så vis lättare komma ner i djup avslappning.
Du har ett fint, kärleksfullt bemötande & tar dig tiden för att prata lite runt det som kommer upp när det kommer stora känslor, det uppskattas enormt. Skulle kännas naket att komma i kontakt med starka känslor och sedan bara utan ett ord lämna rummet. Så det är en mycket viktig ingrediens enligt mig.
/ A-M
 

Jag är glad att jag vågade. Det har inte varit som jag förväntade mig. Jag kan nu känna att jag är förvånad över att det blivit resultat så snabbt som det ändå blivit. Jenny som person och hennes röst har fått mig att slappna av så mycket att det fungerar.
Jag förstår orsakerna till mitt mående och förstått varför jag reagerat och gjort som jag gjort och jag har fått en bättre förståelse för mig själv. 
Jag känner mig verkligen stärkt och fri.
Jag kan känna att ödmjukheten har blivit viktigare då jag nu känner att jag går först men med en ödmjukhet över att jag tar hänsyn till andra i min omgivning.
Det har inte kunnat gått att göra utan Jenny
Tusen tack för de här gångerna. 
/ Mia

Så tacksam för att jag vågade prova hypnoanalys.
Jennys lugna, trygga och underbara röst och sätt att vara hjälpte mig att släppa på saker som gjorde så att jag mådde dåligt och som jag tidigare inte fått fatt i. Saker som påverkat mig och mina val i livet. Men även underbara minnen som gjort mig så lycklig och tacksam. Dom minnena behövdes verkligen för att klara av dom mindre bra minnena. Tusen tack Jenny för att du hjälpt mig vara modig. Ta möjligheten du med, hon kommer att ta hand om dig på bästa sätt.
/ Anette 

Jag är så glad att jag bestämde mig för att prova hypnoanalysen. I en miljö som känns lugn & trygg har jag fått lyssna till Jennys behagliga röst & kommit till djup avslappning. Vid varje tillfälle har minnen & händelser dykt upp & på grund av att jag kännt mig så trygg med Jenny har jag kunnat uttala dessa högt, vilket låter lätt men kan kännas nog så omtumlande i stunden. Då är det skönt att upptäcka att det jobbiga följts av nya insikter, varav den största är en större förståelse för mig själv.  
/ Kicka

Tankar och känslor kommer och går hela tiden varje nu. Tankar och känslor upprepar sig. Att vara olycklig är en känsla som bottnar sig i något. Ett hål el tom rum av något som vi behöver utforska. När vi släpper proppen av motståndet i hålet eller tomrummet så uppryms vi av något något annat. Ett överflöd som fyller oss med näring i form av hopp. Hoppet som får tryggheten och kärleken att framträda. Varandet kan återigen ta plats inom oss. Positiva känslor av tillhörighet kan växa och öka i volym. När vi möts så ska vi aldrig dras ner i varandras hål utan vi ska fylla varandra med överflöd genom att bara vara för vi är LevAnde. För det krävs öppen hjärtlig acceptans, här-vara, engagemang, ha tilltro, förmedla hopp göra med glädje utan att vare sig döma eller värdera. Alla är egna själar på sin livsresa. Vi är aldrig ensamma droppar i havet utav vi är tillsammans hela havet. Vi är alla LevAnde, unika viktiga ingredienser i livet. Vilket liv vi vill ha och leva utifrån får oss att vilja medvetandegöra insikter och vilja återknyta kontakten med oss själva på djupare nivåer. På så vis bidrar vi till ett bättre klimat för alla. Känslan är ensam fast vi är aldrig våra känslor och vi är inte heller våra tankar. Tankar och känslor påverkar bara det liv vi är. Ibland påverkar det oss hårt dränerandet. Du är LevAnde och föränderlig i en fysisk kropp precis som jag. ❤️🦋 Du föddes som kreativ med förmågan att skapa, och du skapade massa strategier omedvetet redan som nyfödd för att handskas med en dysfunktionell omvärld. När vi på olika sätt i livet medvetandegör våra egna insikter och upplevelsemässigt förstår värdet och uppskattar det så uppenbaras gåvorna för oss. Att kunna vara, ta emot och ge 🌱 Med värme 🌞 Jenny #tillsammansgörviskillnad #tillsammans #tillhörighet #livetär #aldrigensam #duärliv #duärlivet #duharförmågan #överlevnadsstrategier #skapandemänniska #kreativmänniska #kreativabarn #skapandebarn #dysfunktionellfamilj #dysfunktionellafamiljemönster #lyckaär #tankarskaparkänslor #känslorskapar
Nu ikväll är månen fantastiskt vacker fast jag kan inte få på bild hur den ser ut i verkligheten 🌕❤️🙏🏼