Det kraftfulla otäcka spricker

Rädslan som visar sig som motstånd och ångest som kommer utav fruktan och chock är fruktansvärd jobbig för mig (och människan)  och skpar många symtom. Från besvär till smärta i fysiska kroppen, emotionella känslomässiga tillstånd till mentala blockeringar och rädslor. Rädslan tar sig även olika uttryck, obalanser i form av beteende och handlingar.
Hur vi identifierar rädslan, motstånd och dess uttryck hos oss gör vi på olika sätt. Jag använder mycket reflektioner och betraktelse av mig själv, medvetandegör insikter i vardagen via MDT, möten och reflektioner med andra. Själar växer när de berörs och insikter föds.  
Att bemöta rädslor och dess motstånd för att bearbeta och läka dem gör vi alla på olika sätt. Jag upplever att den finns i många olika skepnader och i flera nivåer hos oss.
Rädslan skapas utifrån flera olika sätt och fyller en funktion även om den inte alltid är logisk för oss. Rädslan är så kraftfull ibland så det är riktigt otäckt. Inget jag någonsin självmant skapat fast den lever kvar långt efter, ett gift som påverkar mig som ett omedvetet destruktivt mönster.
Genom mina 4 LevAnde ledord medveten, insikt, fokus och göra börja identifiera dessa omedvetna mönster och ta ansvar för mig själv så jag inte förblir ett offer för rädslan.

Änglar ser vi som godhet, kärleksfulla och trygghet. Något vi gärna avbildar som en människa med vingar.
Med hjälp av ett överflöd av trygghet och kärlek så omfamnas den rädda rädslan som är livrädd föratt bli räddad och endast längtar till att få transformeras och övergå till villkorslös kärlek.
Rädslan spricker och öpphör att existera i det starkaste ljuset = KÄRLEK.
Trygga hälsningar
Jenny

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln